Lilypie Second Birthday tickers
Project: Fear Management


Ίσως παρατηρήσατε αγαπητοί μου τηλεθεατές, πως εδώ και μερικές μέρες απουσίασα (επιδεικτικά μπορώ να πω), από το ιστολόγιό μου. Αυτό συνέβη για διάφορους λόγους, τους οποίους σας παραθέτω, για να καταλάβετε τι τραβάω η έρμη:
  1. Είχα μια εκτενή συζήτηση με μια φίλη μου αγελάδα (όπως ίσως ενημερωθήκατε και από εδώ). Με ενημέρωσε για όλα της τα προβλήματα, τις συνθήκες διατροφής και στέγασής της, αλλά και τα γενικότερα περιβαλλοντολογικά προβλήματα του πλανήτη, και φυσικά της ανέπτυξα ενδελεχώς τις θέσεις μου και τους προβληματισμούς μου. Εκείνη είχε μείνει εκστασιασμένη και σταμάτησε να μιλάει, οπότε βρήκα κι εγώ ευκαιρία και της τα είπα όλα. Μα όλα! Ότι δεν είχα πει σε όλη την προηγούμενη ζωή μου, τα είπα τις τελευταίες τρεις ημέρες στην αγελάδα. Και μην ακούσω καμιά βλακεία από κανέναν, ότι πως είναι δυνατόν να μιλάω σε μια κουδουνίστρα, γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει! Είναι και παραείναι! Μόνο εκείνη με καταλαβαίνει σ’ αυτό το σπίτι!

  2. Είχα κάτι ψυχολογικά προβλήματα και ήμουνα διαρκώς μέσα στη γκρίνια, την οποία αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη πως δεν ήθελα να μεταφέρω και σ’ αυτόν εδώ τον χώρο. Τα ψυχολογικά αυτά προβλήματα, προέρχονταν κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση στη βουλή για την δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών σε βρέφη 0-5 ετών (και έτσι δυσκολεύομαι να κατανοώ τα ξένα sites που επισκέπτομαι για να κάνω chat με γκομενάκια, οπότε αναγκάζομαι να φωνάζω τον μπαμπά για να μου τα μεταφράζει, κι εκείνος μόλις βλέπει τι κάθομαι και χαζεύω παθαίνει 26 απανωτά και παρατεταμένα εγκεφαλικά και η μαμά τον τρέχει στα νοσοκομεία, οπότε εγώ βρίσκω την ευκαιρία και συνεχίζω ανενόχλητη, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τίποτα, κλπ. κλπ.) και αφετέρου ότι με είχαν προβληματίσει τα μάλλα οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα φιλικά, αν και στον πρώτο επίσημο αγώνα έδειξε καλά στοιχεία, οπότε θα δούμε τι θα κάνει και σήμερα και τα ξαναλέμε (περιμένω κι αυτήν την μεταγραφή-βόμβα κι έχω πεθάνει στην αγωνία…)

  3. Εδώ είναι τα δύσκολα. Κάπως υπέπεσε στην αντίληψή μου, ότι την Παρασκευή ετοιμάζονται να με πάνε στην παιδίατρο για τα πρώτα μου εμβόλια!!! Δεν θυμάμαι πως. Μάλλον κρυφάκουγα (ενώ έκανα πως κοιμόμουν) τη μαμά και τον μπαμπά που το συζητούσαν τις προάλλες. Αυτό που θυμάμαι είναι πως με έλουσε κρύος ιδρώτας, αλλά αμέσως μετά με έλουσε η μαμά και μου ‘φυγε… Το ίδιο βράδυ φυσικά δεν κοιμήθηκα καθόλου. Εικόνες τρομακτικές στριφογυρνούσαν συνεχώς στο μυαλό μου (βλέπετε ήμουν επηρεασμένη από τις περιγραφές άλλων συνομίληκών μου, που μου έλεγαν πως ο γιατρός είναι τεράστιος χοντρός τύπος με μουστάκι, που κρατάει μια θεόρατη βελόνα, σου βαράει το κωλαράκι, και μετά χωρίς να το καταλάβεις σου κάνει μια… Τσακ! Και σου την χώνει όλη μέσα!!) Καλά, έτσι και δω α) την δικιά μου παιδίατρο με μουστάκι, και β) να μου χώνει οτιδήποτε, μα οτιδήποτε, στο κωλαράκι μου, θα της χέσω το καινούργιο της φουστάνι, σας το λέω! Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι έχω σχετική έλλειψη χρόνου αυτές τις μέρες, διότι κάνω κάποιες ασκήσεις γιόγκα για χαλάρωση εν όψει του τρομερού γεγονότος, αλλά μιλάω και καμιά δεκαριά ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, σε μια γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για “βρέφη σε καθεστώς τρόμου”, όπου έχω βρει έναν ωραίο τυπάκο, που τα λέει μια χαρά και έχει και ωραία αισθησιακή φωνή, και άμα μεγαλώσω θα τον παντρευτώ, αν φυσικά έχω επιζήσει από την εμπειρία της Παρασκευής, πράγμα που θα καταλάβετε από το αν θα υπάρξει επόμενο ποστ στο ταλαίπωρο ετούτο βλογ.


Αυτά! Βαρέθηκα τώρα... Πάω να θηλάσω.

Τσίου!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
32 Responses
  1. Κάτι γέλια που θα κάνουμε αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός.... δεν σου περιγράφω. Οπότε μετά η εμπειρία της Παρασκευής θα είναι παιχνιδάκι :)


    υγ. το παιδί δεν αντιλαμβάνεται παρά το άγχος των γονιών. Γονιός ήρεμος=>εμβόλιο χωρίς κλάμα (καρατσεκαρισμένο, δε θέλω αντιρρήσεις)

  2. πολυαγαπημένο και σοφό πνευματικό μου παιδί! Θα σου δώσω μια πολύτιμη συμβουλή την οποία μπορείς να κρατήσεις και να την εφαρμόσεις στη ζωή σου ξεκινώντας από την Παρασκευή...
    Μπουσούλα οσο πιο γρήγρα μπορείς!!! Ακόμα κι αν σου τάξουν γλυφιτζουράκια,αρκουδάκια, αλογάκια και άλλα εις -άκια μην πέσεις στην παγίδα και μπουσούλααααααααα! Εκτός αν πέσει στο τραπέζι το βαρύ πυροβολικό...σοκολάτα! Εκεί...πάρε ανάσα και κάνε ααααααααααα!
    Φιλί!

  3. Θα σας στέλνω κύματα θετικής ενέργειας όταν κάνετε εμβολιάκι για να μην πονέσετε :)))

  4. ένα μόνο σου λέω. τεκνάκι (με πάμπερς μινέρβα :P) στο πεζούλι. μην ανησυχείς είναι σε άλλο. όχι σε αυτό που ξέρει ο πατέρας σου.
    της μαμάς σου γιατί δεν είναι πάνω ψηλά στα μαύρα τα κουτάκια; αυτά με την αρχική σελίδα και λοιπά και λοιπά;

  5. μια μικρή qρία απαγορεύεται να ασχολείται με το ποδόσφαιρο! νομίζω ότι για τους άντρες αποτελεί ένα κομμάτι που θέλουν μόνο αυτοί να γνωρίζουν! ;) όσο για το εμβόλιο... θα μαυρίσει λίγο το πωπουλίνι όμως θα γίνεις μια υγιής κουκλάρα στο μέλλον! :)

  6. Μην ανησυχείς για το εμβόλιο αυτό είναι το πρώτο και θα σε ενοχλήσει ελαφρώς, το επόμενο ούτε κρύο ούτε ζέστη, από το τρίτο και μετά θα σου αρέσει. Πάντως όσο πιο δύσκολη το παίξεις, τόσο περισσότερες αγκαλιές και χάδια θα πάρεις.. εκμεταλλεύσου το:-)

  7. To εμβόλιο δεν είναι τίποτα μωρό μου, εδώ ο μαμπάς σε έκανε "γαυράκι" κι όμως άντεξες!

  8. χαιρομαι που οι σωστες βασεις και αρχες που ελαβες απο τον μπαμπα σου εχουν αρχισει και φαινονται ηδη μπεμπουλα μου!!! και η μεταγραφη-βομβα να μην γίνει μια χαρα θα τα παμε μην φοβασαι τιποτα μικρο μου γαυρακι!!!!

    (το εμβολιο δεν ειναι τιποτα παντως μπροστα στις πικρες που μπορει να σου δωσει αυτη η ομαδα. ξερω τι σου λεω!!) :)))
    τα πιο γλυκα μου φιλια

  9. πω πω... τι φιλοσοφικές αναζητήσεις το βρέφος!! Τα εμβόλια μη τα φοβάσαι, ένα τσιμπηματάκι ούτε που θα το καταλάβεις... όσο για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, πες τα μήπως και διοριστούμε οι χιλίαδες καθηγήτές επιτέλους!! Καλό κουράγιο!!

  10. Μην είσαι τόσο Drama Queen!
    Cool!
    Μη βγάζεις συμπεράσματα απ' τις εμπειρίες και τα κουτσομπολιά των άλλων.
    Το τόσο το κάνουν ΤΟΣΟ!
    Να δεις που κάποια μέρα θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε! ;)

  11. Ψυχραιμία παιδιά! Ένα τσιμπηματάκι είναι και για να το κάνουμε πιο εύκολο να κι ένα βραβειάκι

  12. gravatar Ανώνυμος

    Στην ηλικία σου νεαρά μου ο γιατρός δεν κρατάει βελόνα. Έχει ένα πολύ μικρό πραγματάκι το οποίο βάζει στο δαχτυλάκι και ούτε που το παίρνεις πρέφα. Εάν ενθυμούμαι καλά, διότι όπως ξέρεις η θεία MpinelikoMistress είναι και ελαφρώς γριά...
    Πάντως άμα μεγαλώσεις λίγο, ο γιατρός θα σου δίνει και καραμελίτσες. Άσε που θα έχει ένα σωρό γκομενάκια να χαζέψεις όσο θα περιμένεις στην αναμονή (από απόσταση όμως γιατί μπορεί να έχουν και ιώσεις...).
    Θάρρος μικρή μου, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από σένα.

  13. Έτσι μπράβο πουλάκι μου! Να πας να θυλάσεις το ΚΑΛΟ γάλα της μαμάς και το άλλο από το μπιμπερό να το φτύνεις επιδεικτικά όπως ο Λούκι Λούκ τον καπνό του!

    (ο καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα!)

  14. Ολα τα καταλαβα αυτη τη φορα και πολυ συμαπσχω με το πρωτο εμβολιο
    σκεψου ομως μικρο μου
    (σε νουθετω τωρα)
    οτι ειναι για το καλο σου..

    και τωρα η απορια

    αυτο το τσατ που μαζευονται και γκομενακια τι διαολο ειναι?
    ειναι αυτο που λενε πως εχει και δωματια?

    ποτε δεν θα καταλαβω τι ειναι αυτο το πραγμα!

  15. Χάθηκαν κοριτσάκι μου οι ομάδες;; μα ολυμπιακός αίσχος....
    ΑΕΚ ολε αμ πως...

  16. Mην ανησυχεις με το γιατρό .
    Ενα τσιμπηματάκι είναι ,θα περάσει.

    Με τα χιλιάδες εγκεφαλικά που θα πάθουν οι γάβροι χειμωνιάτικα να ανησυχείς.
    Μιλαμε τώρα για κατάρευση του συστήματος υγείας.
    Σου μιλάω τώρα σοβαρά ως αξιοπρεπής βάζελος.
    Η ιόσεις θα περάσουν στα ψιλά .

  17. Καλή δύναμη να έχεις με το θηλασμό !

  18. ρε συ, μη μασάς! Βούτα τη βελόνα από την παιδίατρο και χώσε την στο μπαμπά! :)

  19. ΚΙ εγώ ένα θεματάκι με τα εμβόλια το έχω. τώρα μάλιστα που έμαθα ότι εκτός από τον μικρό θα κάνω κι εγώ εμβόλιο, το βλέπω ακόμη πιο δυσοίωνο το project.
    Ευτυχώς για σένα το καλό είναι ότι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.
    Επίσης αν θυμάμαι καλά μάλλον μπουτάκι σε βλέπω να δίνεις στην άτιμη παιδίατρο και όχι κωλαράκι. Οπότε προσεξε στις διαπραγματεύσεις σου.

  20. Τι τραβάς κι εσύ αγαπητή. Μα καλά, δε σε ενημέρωσε, δε σε προετοίμασε ψυχολογικά κανείς γι' αυτό το σοκ? Και καλά η μαμά έχει δουλειές το καταλαβαίνω. Αυτός ο ανεπρόκοπος ο πατέρας σου, τι σκατά κάνει μέσα σ' αυτή την οικογένεια? Τον τουρίστα? Τς,τς,τς κατάντια,παιδί μου!

  21. Τι μου θύμησες τώρα!! Πρώτο εμβόλιο και η παιδίατρος να βγαίνει σε έξαλλη κατάσταση από το ιατρείο μην μπορώντας να πιστέψει ότι το 3 μηνών σκατό στράβωσε την βελόνα της σήριγγας!

    Ηθικόν δίδαγμα: Χίλια τρυπήματα σε ξένο κώλο δεν πονάνε...(υπομονή μικρή μου... στους γέρους σου)

  22. Καλή μου μπεμπούλα, φοβάμαι μήπως καταλάβεις κάποια στιγμή απότομα οτι ένα τρυπηματάκι από μια βελονίτσα, είναι πολύ πιο ανώδυνο τελικά από τις ένα εκκατομύριο μαλακίες(συγνώμη για την κακιά λέξη) που θα αντιμετωπίσεις στην καθημερινή σου ζωή αργότερα.
    Τώρα που σε βρήκα κούκλα μου, πες σε παρακαλώ και στον μπαμπακούλη σου να ταχτοποιήσει εκείνο το θεματάκι που έχει αφήσει σε εκκρεμότητα σχετικά με εκείνο το κόκκινο αυτοκινητάκι που είναι να στείλει κάπου.
    Θα καταλάβει εκείνος τι του λες.


    :)))

  23. gravatar ps

    μωρουλακι υπομονη!
    ο μπαμπας σου και η μαμα σου θα πονεσουν πολυ περισσοτερο σε αυτο το πρωτο τσιμπηματακι!!!

  24. gravatar PN

    Πωπω πόσο δραματικές μπορεί να γίνεται εσείς οι γυναίκες ώρες-ώρες! Όταν θα τρυπάμε τα αυτιά μας για σκουλαρίκια θα είναι καλύτερα; Σταμάτα να γκρινιάζεις!

    Επίσης, ο σωστός και υπεύθυνος Blogger είναι παρών παντού και πάντοτε. Εν ανάγκη και από το κρεβάτι του εμβολίου πρέπει να αναρτά post για το πολυαγαπημένο του κοινό. Γι΄ αυτό μην ακούσω ξανά καμιά ανεκδιήγητη δικαιολογία για το ότι έλειπες από το ηλεκτρονικό σου σπίτι!

    Το chat με τα ξένα γκομενάκια να το συνεχίσεις. Το επικροτώ! Χαχα!

    Αυτά είχα να πω και ελάλησα...είθε ο δρόμος σου να είναι καλυμμένος με glitter!

  25. Ρε μπέμπα έβγαλες έξω το κωλαράκι;

  26. πσιτ, κοριτσάκι, να σου πω...

    είσαι να σε βάλω μέσα σε καρπούζι;
    http://yoreekas.blogspot.com/2009/07/blog-post_31.html

    σε αφήνει ο μπαμπάς σου;

    έχω όλα τα υλικά εκτός από το μωρό κι εσύ είσαι σε κατάλληλη ηλικία...

  27. Το Milch σου εύχεται χρόνια πολλά
    με μια βρομοβρωντερή κλανιά!

  28. νινί μου...και τώρα με τη γρίππη..μάλλον σε περιμένουν και άλλα...εμβόλια!
    πάντως είναι καλύτερα από τα bottox...


    ξέρεις πως πονάει το άτιμο;

  29. πω πωωωω τώρα τι μου 'ρθε εμένα να θέλω να πω πως η πρώτη φορά έχει τα ζόρια γενικώς και μετά το συνηθίζεις; άσε που μπορεί να σ' αρέσει κιόλας...

    (το σχόλιο κόλλα το όπου θες, μωρό μου. ξύπνιο είσαι, θα καταλάβεις χαχαχαχαχα)

    φιλιά βρόχινα...

  30. γλυκό μου κοριτσάκι όλα τα εμβόλια μαζεμένα βρήκαν να στα κάνουνε; ακόμα εμβολιάζεσαι; :)

  31. Μη μασάς, μωρό μου. Εσύ είσαι τσαμπουκαλεμένο κορίτσι, δεν τα είπαμε? Με μια ενεσούλα θα μασήσεις τώρα? Μπρος, δώστου μπουτάκι αγέρωχο, άστον να κάνει πως σε πονάει (γιατί εννοείται πως ΔΕΝ θα πονέσεις πραγματικά, εσύ δεν πονάς με τέτοια) κι έπειτα πέτα του το γάντι (και το πάμπερ καλό είναι στην ανάγκη) και κάνε θεαματική έξοδο.
    Όπως ακριβώς αρμόζει σε μια γεννημένη ντίβα.

  32. Προς ΟΛΟΥΣ:

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, τις συμβουλές σας και τις κουβέντες συμπαράστασης. Τελικά δεν ήταν τίποτα.
    Και να ήταν δηλαδή, σίγουρα δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά που βλέπω τόσες μέρες.

    Συγχωρέστε με που δεν έχω όρεξη να απαντήσω σε καθέναν ξεχωριστά, αλλά αν διαβάσετε το επόμενο ποστ, ελπίζω να με καταλάβετε
    ...