Lilypie Second Birthday tickers
Βρουμ, Βρουμ...

Έπαθα πλάκα σήμερα! Εκεί που καθόμουνα στον καναπέ και έκλαιγα με την ησυχία μου που λέτε, ακούω τον μπαμπά να ανεβαίνει από τις σκάλες και μετά από λίγο ακούω ένα “ντουπ”. Αμέσως μετά ακούω “χριτς, χρατς, ζζζζννν, τσκτσκτσκ...”
Φυσικά δεν μπορούσα να δω τίποτα διότι όπως προείπα ήμουνα στον καναπέ, κι όταν λέμε στον καναπέ δεν εννοούμε ότι έπινα μπύρες και κάπνιζα βλέποντας μπάλα στην τηλεόραση. Ξάπλα ήμουνα πάνω σε ένα σεντονάκι, το οποίο ήτανε πάνω σε ένα κουβερτάκι, το οποίο ήτανε πάνω σε ένα σελτεδάκι, το οποίο... κλπ. Έτσι, για ό,τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη του καναπέ είχα μόνο ηχητική κάλυψη.

Η ηχητική πανδαισία συνεχίστηκε με δυο-τρία “κλικ, κλακ” και ολοκληρώθηκε με ένα μεγαλοπρεπές “Αχά!” που είπε ο μπαμπάς. Αμέσως φώναξε την μαμά και καθόσαντε κι οι δυο σα βλάκες, χωρίς εμένα, και κοιτάζανε σα χαζοί κάτι και λέγανε: “Φοβερό”, “Καλά είναι πανέμορφο!”, “Και αυτό πως το έβαλες;”, “Ε, τώρα... Αφού είμαι εξπέρ”, και άλλα τέτοια και χαριεντίζονταν κανα δεκάλεπτο.
Έπρεπε να πλαντάξω στο κλάμα και να κοντέψω να πέσω από τον καναπέ για να φιλοτιμηθούν να με πάρουν αγκαλιά.

Και τότε συνέβη.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου, αντίκρυσα ΑΥΤΟ:
V
V
V
V
V
V
V



Περιτό να αναφέρουμε πως έπαθα γκαγκάου.
Πριν προλάβει να κάνει τίποτα ο μπαμπάς, η μαμά το είχε αρπάξει και έκοβε βόλτες μέσα στο σαλόνι. “Τι κάνεις παιδί μου εκεί με το καρότσι”, “Τεστ ντράιβ”, “Είσαι με τα καλά σου;;; Φερ’ το εδώ να βάλουμε μέσα το παιδί!”

Ώπα! Εγώ ήμουν αυτή. Άρα;

Ε, πριν προλάβω να αναρωτηθώ με την ησυχία μου σαν άνθρωπος, με βάζει ο μπαμπάς μέσα, μου σφηνώνει το κεφάλι σε ένα #%$@&)$=μαξιλαράκι (ο Θεός να το κάνει...) που είχε μέσα, και αρχίζει και με δένει. Με δένει από πάνω, από κάτω, απ’ τα πλάγια, βάμος αλά πλάγια, ούτε τρόφιμος φρενοκομείου να ήμουνα. Ήμαρτον!
Αφού λοιπόν με ακινητοποίησε πλήρως, ανοίγει η μεγάλη ξύλινη πόρτα του σπιτιού, με τσουλάνε έξω πάνω σε αυτό το ουάου όχημα, και τι βλέπω; Αφού μια ψιλοτύφλωση την έπαθα πρώτα, μιας και με βγάλανε χωρίς γυαλιά ηλίου έξω, αντικρίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου αυτό:
V
V
V
V
V
V
V



Σοκ και Δέος!
(αργότερα το απόγευμα που μπήκα στη Wikipedia, έμαθα πως αυτό λέγεται ήλιος και ουρανός)
Εκείνη τη στιγμή όμως ήμουν τόσο συγκλονισμένη, που το μόνο που κατάφερα να κάνω, ήταν να κοιμηθώ. Κατά τη διάρκεια του ύπνου μου δεν ξέρω τι συνέβη, ούτε πόση ώρα κράτησε. Αυτό που θυμάμαι, είναι πως όταν ξύπνησα: α) μύριζε σουβλάκια, β) ήμουνα κάτω από ένα δέντρο, και γ) μπροστά στη μούρη ήτανε μια χοντρή που μου έκανε γόυτσου-γούτσου κι έλεγε διάφορες ευχές στον μπαμπά του τύπου “να σας ζήσει”, και “να τη δείτε νυφούλα” (να θυμηθώ να κοιτάξω τι σημαίνει “νυφούλα”), και άλλα τέτοια. Ο μπαμπάς ήταν ακουμπισμένος στον κορμό ενός δέντρου δίπλα και έτρωγε το σουβλάκι του μουρμουρίζοντας “Ευχαριστώ πολύ, και στα δικά σας” κλπ.

Ευτυχώς μετά από πέντε λεπτά εμφανίστηκε και η μαμά, με ένα άλλο αυτοκινητάκι, εντελώς ξενερουά, που μέσα είχε πατάτες, ντομάτες, κρεμύδια, ραδίκια, βρούβες, δύο πεπόνια και οχτώ γερμάδες, και τότε συνειδοτοποίησα την ωμή πραγματικότητα: Οι απαράδεκτοι, με βγάλανε για την πρώτη βόλτα της ζωής μου, και ΠΟΥ με πήγανε; Ε;
Ε;

Ε;

ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ!!!

Ναι κυρίες και κύριοι. Στη λαϊκή! Αν είναι δυνατόν;
Άρχισα να γνωρίζω τη πραγματική ζωή, δίπλα απο τύπους που φωνάζανε “Έλα μαντάμ να πάρεις λεμόνια! Ολόφρεσκα! Από το μποστάνι τα κόψαμε πριν λίγο...” και κάτι βρωμύλους που πουλάγανε χαλιά και κιλίμια και καπνίζανε και πίνανε καφέδες, διότι είχανε αναδουλειές. Μάλιστα!

Αντί να με πάνε σε κανένα Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, σε καμιά Όπερα, σε κανένα πάρκο με άλλα παιδάκια, στη θάλσσα βρε αδερφέ, οι αθεόφοβοι με πήγανε στη λαϊκή! Κι όχι μόνο αυτό αλλά στο γυρισμό τραβάγανε και βίντεο και ήσαντε κατουρημένοι από τη χαρά τους που εγώ δεν έκλαιγα, και δεν είχα κατουρήσει και κανέναν στη μούρη, και δεν είχα αρχίσει και τα μπινελίκια... Ακούς;

Τους σκοτώνεις ή δεν τους σκοτώνεις;
(την τύχη μου μέσα...)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
44 Responses
  1. Κοίτα κοριτσάκι!

    Να βάλεις τις φωνές (τα κλάματα δηλαδή), αν σε πηγαίνει βόλτα ο μπαμπάς με αυτό το μηχάνημα!

    Να προτιμάς να το οδηγεί η μαμά, γιατί ο μπαμπάς μπορεί να δεί κανένα ωραίο οπισθοκάθισμα (βλέπε: Πισινός από Κουκουβάουνες) και να ξεχαστεί, να αρχίσει τα μπαντιλίκια για να μη χάσει το οπτικό ερέθισμα της επιλογής ταχύτητας και να σε κοψωχολιάσει.

    Για τη λαϊκή δε θα σου πω τίποτα... έχεις να δείς ακόμα... αφού να φανταστείς θα δείς και κάτι φίλους του μπαμπά και θα κλαίς χωρίς να θέλεις τίποτα... και δε θα ξέρεις και γιατί.

    Αμέ!

  2. Καλημέρα μπουμπουκάκι μου ώστε αυτά τραβάς ψυχούλα μου με τον μπαμπά Spy;
    Άκου να σε πάει λαϊκή και μάλιστα στη πρώτη βόλτα..... Βέβαια από την άλλη αν δεν σε έπαιρναν μαζί θα βαριόσουν μόνη σπίτι άσε που δεν θα μπορούσες να τους ελέγχεις από κοντά, μπαμπά και μαμά εννοώ, πιο καλά να τους προσέχεις μη τους αφήνεις μόνους ποιος ξέρει τι μπορεί να σκαρώσουν μόνοι.....
    φιλάκια στη γλυκιά πατουσίτσα

  3. Να πεις σε παρακαλώ πολύ τον μπαμπάκα σου κουκλίτσα μου, να αφήσει τις χαζομάρες, να πετάξει αυτό το καροτσάκι που σου έφερε και να σου πάρει από το άλλο,ΤΟ ΚΑΛΟ, εκείνο με το κόκκινο χρώμα που έχει και ένα όρθιο αλογάκι κεντημένο επάνω του. Θύμισε μου κούκλα μου την επόμενη φορά να σου πω το παραμυθάκι για εκείνο το μικρό εργοστάσιο στο Μαρανέλο....

    :))


    P.S: Μπαμπά της κουκλίτσας, να σας πω για άλλη μια φορά οτι είστε κορυφαίος...Καλημέρα σας.

  4. Καλημερούδια μικρούλα μου!
    Καταρχήν να σου πω ότι έβγαλα τη λεκτική επαλήθευση (έτσι νομίζω τουλάχιστον), οπότε δε χρειάζεται να στραμπουλάς τα δαχτυλάκια σου στα εγγλέζικα.

    Η λαική είναι μεγάλο σχολείο!
    Σούδωσε ντοματούλες να διαλέξεις ο μπαμπάς;

  5. Ότι το δίκιο σου το'χεις... το'χεις!
    Πρώτη σου βόλτα στη λαϊκή είναι κομματάκι - πως να το πω - ασυνήθιστο!
    Απ' την άλλη όμως δεν διαφέρει καθόλου από υπαίθριο μουσείο φυσικής ιστορίας. Όχι λόγω προϊόντων αλλά λόγω θαμώνων.

    Πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρα (πίστεψε με ξέρω τι λέω) με το καινούργιο το όχημα!

  6. Στη λαϊκή???

    ΣΤΗ Λ ΑΙ Κ Η???

    ΤΡΕ ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ.......


    Αντί να σε πάει ο μπαμπάς και η μαμά στους DOLCE CABANNA...

    ax...έχουν βγάλει κάτι μωρουδιακά παπουτσάκια..μούρλια....

    κάνε κλαψιάρικη διαμαρτυρία ε΄δώ και τώρα!!!!!!!!!

  7. αυτό το βίντεο να πεις στην μαμά και στον μπαμπά να το κρατήσουν σαν κόρη οφθαλμού και στα δώσουν όλα μαζεμένα κάποτε. :)

  8. Τουλάχιστον απαράδεκτη η πρώτη σας βόλτα!
    Και δεν σας έδωσαν να δοκιμάσετε καν λίγο σουβλάκι; Μα τι περνάει η σημερινή νεολαία; Τι γονείς μας μεγαλώνουν επιτέλους.. (τι εννοείτε που κολάει το μας... ξέρετε πόσο χρονών είμαι; ούτε 12).
    Γερά με τσαμπουκά αγαπητή μου γιατί θα σας πάρουν τον αέρα...

  9. Δεσποινίς spy,δώσε ένα φιλάκι στον μπαμπά και την μαμά για αυτή την πρώτη βόλτα της ζωής σου!
    To καρότσι super..σκέφτομαι να πάρω κ εγώ ένα.Από που το πήρατε;
    Φιλί στο πατουσάκι.

  10. gravatar PN

    Τώρα τι να πω; Που γενικά σε μαζεύω από τότε που γεννήθηκες, αλλά τώρα έχεις όλα τα δίκια! Ο gsus και η μάνα του που σε πήγαν στη λαϊκή! Μα καλά ντιπ μυαλό; Χάθηκε το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης; Μην στεναχωριέσαι καμάρι μου...στα καλύτερα θα σε πάω εγώ με τη Νουνά! Θα σε κάνουμε παιδί της Κουλτούρας, αλλά και του πεζοδρομίου. Δεν θα μας γίνεις καμιά μονόχνοτη! Σε όλα θα παίζεις!

  11. Πωπω!Τί γαμάτο μηχανάκι!
    ΒΡΟΥΜ,ΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΥΜ!

    Έλα να κάνουμε κόντρες,κοριτσάκι!

  12. Υπάρχουν και χειροτερα!
    Για παράδειγμα, να μην είχαν μαζί τους αυτό το δεύτερο καροτσάκι και να κρέμουσαν όλες τις σακούλες της λαϊκής στο δικό σου καινούριο καρότσι.
    Το φαντάζεσαι;

  13. Στη λαϊκή!!!!!άκου στη λαϊκή!!!!
    Την επόμενη φορά, να απαιτήσεις, να σε πάνε στη συναυλία των skorpions.....ακούς εκεί.....

  14. υπάρχουν και χειρότερα! φαντάζεσαι να σε είχαν πάει σε γυμναστήριο για βρέφη;;

  15. Ολα ωραια και καλα.. μας εδειξες το καροτσι, τον ουρανο με τον ηλιο, μας διηγηθηκες κλπ αλλα δεν μας ειπες εσυ τι φορουσες μικρη μου? Η μαμα? Ο μπαμπας? Πες μας τις ενδυματολογικες σας προτιμησεις σ'αυτους τους περιπατους.. Δεν λεω για φωτογραφια γτ ο μπαμπας θα με φαει λαχανο και οχι μαρουλι χαχαχα!

    Μαρουλοφιλακια κοριτσακι!!

  16. Γιατί τι έχει η λαϊκή; Μια χαρά είναι για πρώτη βόλτα. Σε λίγο θα απλώνεις το χεράκι σου και θα φέρνεις κάτω κάνα κεράσι στην αρχή και στην πορεία ότι φτάνεις. Καλές διαδρομές.

  17. Μα, αν κατάλαβα καλά, η μαμά πήγε μόνο στη Λαϊκή. Εσύ κι' ο μπαμπάς τρώγατε σουβλάκια! Ο μπαμπάς δηλαδή έτρωγε σουβλάκια...
    Τώρα που το σκέφτομαι... εσύ τελικά ούτε στη Λαϊκή πήγες ούτε σουβλάκι έφαγες.
    Άρα τι σου έμεινε απ' τη βόλτα;
    Η χοντρή με τα γούτσου-γούτσου!
    Νομίζω είναι δικαιολογημένη η απογοήτευσή σου...
    Αν θες να κλάψεις, δε θα σε παρεξηγήσουμε :).

  18. ax....
    κοίτα καλέ τι σου βρήκα!
    θα είσαι μια κούκλα με αυτά..ακόμα και στη λαική!

    http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6663869

  19. gravatar Ανώνυμος

    Α... δεν θέλω ψωνισμένη πόζα γιατί θα τα χαλάσουμε! Καλή είναι και η Λαϊκή. Δηλαδή τι το πέρασες; Ότι είσαι τάχαμου δήθεν η Μαρία Αντουανέτα και η πρώτη σου βόλτα έπρεπε να γίνει στις Βερσαλλίες; Για σοβαρέψου μικρή!

  20. χαχαχαχαχαχαχαχα

    Φιλενάδα σε καταλαβαίνω απόλυτα.....

    Ακου στην ΛΑΙΚΗ???????

    Χαχαχαχαχαχα

  21. Εχει Λαϊκή το Mall? Κάθε πότε?

  22. Τέλειο το όχημα! Πολύ γούστο είχε ΟΠΟΙΑ στο πήρε! Την επόμενη φορά μπορείτε να πάρετε και ενα καρπουζάκι γύρω στα 5 κιλά? Φχαρστούμε!

  23. Κούκλα μου έλα να σε πάω στον Αγγελάκα απόψενες, να σκάσουν απ' τη ζήλεια τους τσιγγάνες και τσιγγάνοι! ;-))))))
    Ακους εκεί... λαϊκή!...

    (αυτό το κοριτσάκι είναι φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα...)

  24. Oυφ...και πάλι καλά να λές .
    Τυχερούλα !
    Υπάρχουν και χειρότερα ,απο το να βολτάρεις στην λαική.
    Φαντάσου τώρα του νέου ιού της γρίπης να παίζει να σε τρέχουν στα κατσάβραχα να σου τριπίσουν τα αυτιά ο παλιός ιθαγενής ιός της ροκ με τους σκορπιούς να παίζουν .
    Αυτός είναι εφιάλτης.
    Ξέρεις τώρα τα κόλπα , άστους να πάνε μόνοι τους .

  25. μαλακα μου εχω λιωσει στα γελια!! δηλαδη δεν μπορω να σταματησω το καταλαβαινεις???? οχι πες!!!

  26. Εγώ δε συμφωνώ! Η λαική είναι ένα μέρος γεμάτο χρώματα και μυρωδιές!! Καλά έκαναν και σε πήγανε εκέι!! Άντε και στη θάλασσα τώρα!!

  27. Αγαπούλα μου γλυκιά, μην αποκτάς τέτοιες αντιλλήψεις! Δηλαδή ο διάδρομος με τα φρούτα και τα λαχανικά στον Βασιλόπουλο είναι καλύτερος από τη λαϊκή; Ε; ε; ε;
    Μια χαρά είναι η λαϊκή! Μην παραπονιέσαι!
    Πολλά πολλά φιλάκια στα γλυκα σου πατουσάκια...ματσ μουτσ!

  28. Wow ! η πρώτη σου Φεράρι ! Σου έχω πει τί όμορφοι που είναι οι πιλότοι της F1 ?
    Δυστυχώς παιδί μου αυτό τον καιρό λείπω για να σου μεταφέρω μερικές δυνατές κοσμοπόλιταν εντυπώσεις, γιατί με τη λαική δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα .
    Θα σκέφτεσαι απλά,λοπως :
    από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κάποιος
    Και προς θεού μακριά από σουβλάκια και μπύρες , εντάξει;
    Αυτά προς το παρόν

  29. Ντροπή, πρώτη βόλτα του παιδιού έπρεπε να είναι το λιγότερο στη μπουτίκ του Manolo Blanhik!!!!!

    Ντροπή, νταξ ο Spy, αλλά ρε Naf εσύ; Απογοητεύτικα!!!!!

    (άντε άντε καλές βόλτες με το gti καροτσάκι σας!!!!!)

  30. Όχι αγαπητή δε τους σκοτώνεις -και ιδιαίτερα εκείνη την ταλαίπωρη μητέρα που πάσχισε να σε φέρει στον κόσμο (για τον πατέρα...ούτε λόγος για το παλιορεμάλι!). Απλά περνάς στην αντεπίθεση!

  31. Κατ'αρχήν το όχημα είναι τέλειο! Τώρα τ'ό,τι σαν πρώτη βόλτα σε πήγαν στη λαϊκή, δες το σαν ένα απλό πρώτο test drive... :)

  32. Μικρή μου υπάρχουν και χειρότερα...θα μπορούσανε να σε βγάζανε έξω και να σου είχανε φορέσει και κάνα κράνος οι γονείς σου από το άγχος τους! όσο για τη λαϊκή...πού θα μύριζες φρέσκια μασχαλίλα (Εεεεεε! συγνώμη φρούτα ήθελα να πω!) καλοκαιριάτικα; μέρος της εκπαίδευσής σου είναι. παντού θα σε πάνε. μην ανησυχείς! ;)

  33. μπεμπουλα μου, μια χαρα ειναι η λαϊκή (εμεις που ειμαστε κοριτσια της επαρχίας την εκτιμουμε ιδιαιτέρως). το κακό της βόλτας ηταν η κυρια με το γουτσου -γουτσου.. και το χειροτερο ειναι οτι θα συναντησεις πολλες τετοιες κυριες ακομα...
    σε φιλω γλυκο μου

  34. gravatar decor

    Α, να σας πω δεσποινίς Spy, σαν πολύ αέρα δεν πήραμε τώρα τελευταία? Και δεν εννοώ τον καθαρό αέρα της βόλτας! Ένα θα σου πω: Ουδέν υγιεινότερον της λαϊκής!

  35. >[Masterpcm]
    Μα γιατί; Τόσο άσχημοι είναι;;;


    >[πλευρά της νύφης]
    Για ποιούς λέτε;
    Μόνη μου είμαι.


    >[♥ Palirroia ♥]
    Σιγά μη βαριόμουν.
    Θα έπαιζα Playstation!


    >[Eric Draven]
    Δε φταίει καλέ κύριε ο μπαμπάς. Η σπαγγοραμένη η νονά μου φταίει. Αυτή μου το πήρε. Αλλά την συγχωρούμε (οικογενειακώς) διότι είναι καλή κοπέλα.


    >[happypepper]
    Μου έδωσε αλλά τις πέταξα στη μούρη του διπλανού μανάβη που ούρλιαζε και μετά κάναμε παντιλίκια με το καρότσι για να ξεφύγουμε...
    :)

  36. >[Μια φορα κι εναν τρελο]
    Ε, διαφέρει λίγο.
    Δεν έχει εισητήριο.


    >[Γλαύκη]
    Καλέ το ξέρω!
    Μου πήρε κάποια κυρία που είχε έρθει σε ένα τσάι που διοργάνωσε η μαμά προς τιμήν μου, ένα ζευγάρι. Αλλά δεν μ' αφήνουν να τα φορέσω. Έχουν λέει συλλεκτική αξία!


    >[b|a|s|n\i/a]
    Και τι θα τα κάνω;
    Θα τα πουλήσω στο YouTube ως συλλεκτικά;


    >[manetarius]
    Αυτά τα γυαλιά που φοράτε τα βγάζουν και σε μέγεθος 0+ ;;;


    >[neni]
    Από την αντιπροσωπεία.
    Γιατί; Εσείς τι θα βάζετε μέσα;
    Αφού δεν έχετε μωρό! Ντομάτες;;;

  37. >[VK in Athens}
    Δεν έρχεστε προς το παρόν καμιά βόλτα από δω να με πάτε μέχρι την γωνία να κατουρήσω, που έχουν να με βγάλουν από το σπίτι τρεις ημέρες;


    >[Valisia]
    Τι σημαίνει "γαμάτο";


    >[Τσαλαπετεινός]
    Αααααρργγγκκκκ!!!!!!!!!
    Ούτε για αστείο!!!


    >[ΦΟΥΛΗ]
    Επειδή αυτοί θα έχουν πεθάνει μέχρι να μπορώ να τους ακούσω εγώ χωρίς να κουφαθώ, πειράζει αν με πάνε στους Coldplay ας πούμε;


    >[tovene592]
    Υπάρχει και τέτοιο;;;
    (μα ποιοί πηγαίνουν εκεί;)

  38. gravatar PN

    Ααααα να χαθούν οι αχρείοι!! Έρχομαι ψυχή μου! Σαν δεν ντρέπονται!

    Συγνώμη όμως...έξω βγαίνετε για να κατουρήσετε; Σκύλος είστε; Λούυυυυυπο...άσε κάτω το πληκτρολόγιο και άσε το παιδί να γράψει!!!

  39. >[Marouli]
    Εφοράγαμαν ένα εξαιρετίκ συνολάκι πρασινολαχανί με κιτρινοπορτοκαλί ντρέσες και ασπροκίτρινα καλτσάκια.
    Καλή ήμουνα;


    >[Theogr ο κηπουρός]
    Δοκίμασα να φτάσω το ταμείο με τα λεφτά σε έναν που ήταν πολύ γύφτουλας αλλά δεν τα κατάφερα.
    (την επόμενη φορά θα πάρω μαζί και μια απόχη)...


    >[Lilith]
    Φακ!
    Τώρα που το σκέφτομαι έχετε δίκιο.
    Θα του πω την επόμενη φορά να με πάει στους τσολιάδες στο Σύνταγμα την ώρα της αλλαγής φρουράς. Μπορεί να καβαντζώσω και κανέναν γαμπρό.


    >[ΤΟ ΓΛΑΥΚ]
    Τζίσους Κράϊστ!!!
    Ούτε στην Όπερα δεν πάω με αυτά!
    (είμαι του λιμανιού εγώ...)


    >[MpinelikoMistress]
    Εντάξει... Μην μπαίνουμε και σε έξοδα. Αλλά μια Σαντορίνη δεν θα με χάλαγε...

  40. >[tdjm]
    Επιτέλους!
    Ένας άνθρωπος με λογική και γούστο!


    >[thamnos]
    Δε πήγαμε στο Mall. Στα Πετράλωνα πήγαμε, έτσι για αλλαγή.


    >[One Happy Dot]
    Και που θα το βάλουμε μανδάμ;
    Μέσα στην κουκούλα; Εδώ μετά βίας χωράει εμένα!
    (έχετε δει τις ποδάρες μου;)


    >[theorema]
    (ας πούμε... αστροναύτης;;;)


    >[habilis]
    Σιγά μην τους αφήσω.
    Θα κάτσουμε σπίτι και θα δούμε όλοι μαζί DVD με τον Πλάσιντο Ντομίνγκο!

  41. >[φάβα]
    Δοκιμάστε νε πιείτε οχτώ ποτήρια νερό μονορούφι, με κλειστή τη μύτη. Άμα δεν δείτε το Χριστό αστροναύτη εμένα να μου τρυπήσετε τον αφαλό!


    >[dorapap]
    Και η χωματαρή και οι ΧΥΤΑ επίσης. Μήπως να πάμε την άλλη Κυριακή;


    >[Ποδηλάτρης]
    Σ' αυτόν τον διάδρομο πάει ο μπαμπάς, διότι εγώ και η μαμά κρυώνουμε. Εμείς πάμε στον πάνω όροφο. Η μαμά χαζεύει σαμπουάν και κρέμες κι εγώ pampers!


    >[So_Far]
    Αν γνωρίζετε προσωπικώς τον Fellipe Massa, θα μου κάνατε μεγάλη χάρη άμα μας κανονίζατε ένα ραντεβού. Όχι ότι είναι κανένας όμορφος, αλλά στην οικογένεια είμαστε παραδοσιακά Ferrari και ο άλλος είναι σκέτο παγόβουνο, ο Φινλανδός.


    >[xipasmenos]
    Σιγά μην ξέρει η μαμά που είναι ο Blanhik! Ενώ ο μπαμπάς όλο από Feraggamo και Todd's ψωνίζει (στο Μιλάνο). Κάτι παραπάνω θα ξέρει.
    :P

  42. >[Gi Gaga Kouni Beli]
    Και τι να κάνω δηλαδή;
    Να τους πάω στις κούνιες;


    >[Me:Moir]
    Μα τι test drive καλέ;
    Αφού το έχουμε πάρει ήδη το καρότσι;


    >[chichipiru]
    Α, όλα κι όλα!
    Για το κράνος δεν σνησυχώ καθόλου. Μου έχει πάρει ο μπαμπάς ένα πολύ μουράτο Arai ντίγκα στην ντηζαϊνιά. Για όταν με πηγαίνει βόλτα με την μηχανή!


    >[charlotte]
    Δεν υπάρχει κανένα αντικουνουπικό να φορέσω και να μην με πλησιάζουνε;


    >[decor]
    Μανάβης είστε;


    >[VK in Athens]
    Προπονούμαι για όταν κάνουμε ελεύθερο camping!
    :)

  43. Που'σουνα μωρή εχτές;
    Που σε πήρα οχτώ φορές
    Και δεν ήσουνα εκει