Lilypie Second Birthday tickers
Power On!


Γκουχ, γκουχ...

ΓΚΟΥΧ ΛΕΩ!!!

Ωραία. Και τώρα που έχω την προσοχή σας, παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά διότι βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι.

Όνομα δεν έχω. Δεν με έχουν βαφτίσει ακόμα. Όταν με βαφτίσουν θα σας το πω (άμα θέλω). Οπότε μπορείτε απλώς να με αποκαλείτε “η κόρη του κ. Spy” ή αλλιώς “Δεσποινίς Spy”. Φωτογραφία μου δεν θα δείτε εδώ μέσα, που να χτυπιέστε στα πλακάκια και στα πατώματα μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς. Ξηγημένα πράγματα. Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μη εν δήμω.

Ο μόνος λόγος που έφτιαξα αυτό εδώ το βλογ, είναι τρεις*:

  1. Προσπαθώ να μπω στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίννες, ως η μικρότερη βλόγερ στο σύμπαν, μπας και γίνω διάσημη και βγάλω κανα φράγκο να δώσω στον μπαμπά μου, που ξόδεψε τις κωλότριχές του για να με σπουδάσει (αν κάποιος έχει βύσμα και στη Σουηδική Ακαδημία για κανα Νόμπελ, ευπρόσδεκτος).
  2. Επειδής ο μπαμπάς μου είναι εξαιρετικά ευγενής άνθρωπος (και ελαφρώς σεμνότυφος), κάποιος πρέπει να τα χώνει από την οικογένεια, και επειδή η μαμά πλένει, μαγειρεύει, σφουγγαρίζει, σιδερώνει, με ταΐζει και με ξεσκατίζει, δε προλαβαίνει η φουκαριάρα, οπότε είπα να αναλάβω εγώ αυτόν τον άχαρο ρόλο.
  3. Θέλω να αποτελέσω παράδειγμα προς αποφυγή! Θα γράφω εδώ πέρα τι μου συμβαίνει στη ζωή μου. Όχι όμως έτσι όπως τα νομίζετε εσείς οι μεγάλοι, που τα βλέπετε όλα ροζ και ζαχαρένια και γλυκούλικα, αλλά έτσι όπως τα βλέπω εγώ [σας έχει πει κανείς ρε παλιο#$%#*=*%$!~# ότι μας αρέσει να μας ζουλάνε τα μάγουλα;;;], μπας και με διαβάσει και κανένα άλλο παιδάκι πριν σκάσει μύτη σ’ αυτόν τον κόσμο, και προλάβει να τη σκαπουλάρει...


Θα ‘θελα να γράψω ένα σκασμό πράγματα ακόμα, αλλά μου είπαν ότι η λογοδιάρροια μειώνει την αναγνωσιμότητα, και επίσης με τραβάει και η μάνα μου για μπάνιο [άσε με ρε παιδάκι μου σου λέω! Καθαρή είμαι!]...

* Όποιος πει καμιά βλακεία γι αυτή την πρόταση να του κολήσει τσιχλόφουσκα στο παπούτσι. Ούτε αριθμητική ξέρω ακόμα, ούτε ορθογραφία!

Εττικετούλες: ,  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
21 Responses
  1. gravatar Spy

    ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!

    ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!

    (είμαι πολύ περήφανος για σένα...)

  2. gravatar Ανώνυμος

    ΩΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
    ΙΤ'S MUPPETS SHOW TIME!!!

    GCTMT

  3. Δεσποινίς Spy,να σας συστηθώ.Είμαι η neni και θα με βρείτε στο χωματόδρομο.Αν διαβάσατε στο blog του μπαμπά σας περίμενα με ανυπομονησία αυτή σας την εμφάνιση και την εγγραφή σας στα blogs.Έχει να περάσει κόσμος και κόσμος από εδώ,σας έχω εμπιστοσύνη όμως,μοιάζεται του μπαμπά σας!
    Θα μπορούσα να σας χαρίσω μια μικρή γωνίτσα στο blog μου; Συζητήστε το με τον μπαμπά σας και ενημερώστε με διότι θέλω να βάλω το link σας.
    Φιλί στο πατουσάκι.

  4. -> Spy:
    Πατέραααααα!!!!!


    -> Ground Control to Major Tom:
    Πω, πω, μαντάμ. Στραμπουλήξαμε τα δάχτυλά μας μέχρι να το γράψουμε τ' ονοματάκι σας.
    (ήθελα να σας υποδεχτώ με το επίσημο, γι αυτό...)


    -> neni:
    Αυτό το ότι μοιάζω στον μπαμπά, μου το λέγανε και στο μαιευτήριο. Τώρα, καλό είναι, κακό είναι... θα σας γελάσω. Για τα υπόλοιπα δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα Είμαστε χειραφετημένη οικογένεια εμείς. Να βάλετε όσα λινκ θέλετε.
    :)

  5. gravatar Ανώνυμος

    Κ Α Λ Α !
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΛΕΜΕ!








    ΕΥΓΕ!

  6. και γιατί μόνο του πατέρα σου είσαι κόρη?

  7. gravatar Spy

    Ναι ρε κύριος!
    Τραβάτε κανένα ζόρι;

  8. μεγάλο. έχουν να πέσουν σφαλιάρες σύννεφο για αυτό το μπλόγκ.

  9. Κοιτάξτε να δείτε κύριε Μάλερ (έχετε καμιά συγγένεια με το γνωστό συνθέτη παρεπιπτόντως;),
    εμένα η μαμά μου, δεν προλαβαίνει να γράψει στο δικό της βλογ, περιμένατε να ασχοληθεί και μ' αυτό;
    Να φανταστείτε νομίζω πως δεν το έχει δει καν αυτό εδώ. Αφήστε λοιπόν το μπαμπά να κάνει αυτό που ξέρει καλά, και τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε ενδοοικογενειακώς.

    (το γατί με τα ακουστικά είναι αληθινό ή κουκλάκι;)

  10. Επιτέλους!
    Γιατί άργησες 10 μέρες; Περίμενα ότι θα άρχιζες αμέσως μόλις πήγες στο σπιτι. Καλή αρχή!

  11. gravatar PN

    Να σε πω κοριτσάκι...θα ζουλάμε και θα λέμε γλυκά όσο θέλουμε. Γι' αυτό ο Θεός σε έκανε μικρή για να μην μπορείς να μιλάς και να αντιδράς...οπότε εμείς να τσιμπάμε το μάγουλο και να σε ντύνουμε στα ροζουλί όλη την ώρα με άπειρους τόνους glitter! Άντε που θα βγάλεις και γλώσσα ακόμα δεν έσκασες από το αυγό! Άκου εκεί!

    Πάντως καλωσήρθες! Ααααα το set με τα glitter που θα σου φέρω by the way το θες σε γήινα χρώματα ή πιο της φωτιάς; Μην σε βάζω και τρέχεις και το αλλάζεις!!

  12. ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΚΛΙΤΕΡ

    πολλά για γιορτάσουμε το μπλογκ σου!!!

  13. -> Τσαλαπετεινός:
    Αφήστε, τι να λέμε τώρα;
    Κι εγώ νόμιζα πως θα τρώγαμε παστίτσιο μόλις θα γύριζα σπίτι, κι εκείνοι πάλι βυζί μου δώσανε!
    Δράμα...


    -> VK in Athens:
    Ναι, ναι, με βρήκατε μικρή κι αδύναμη και μου τα λέτε αυτά. Άμα σας κατουρήσω στη μούρη όμως την ώρα που θα με αλλάζουνε, θα σας πω εγώ, που θα μου κάνετε και υποδείξεις ακόμα δεν ήρθατε!
    ΥΓ: Το χρώμα δεν με πολυνοιάζει. Έτσι κι αλλιώς θα το δώσω στο σκύλο να παίζει...


    -> xipasmenos:
    Πάω να φωνάξω τον μπαμπά!

  14. Καλέ μικρό, καλορίζικο το blog!!! μα δεν είναι δύσκολο;; εγώ ολόκληρο γατί και δεν ξέρω, μόνο να γράφω
    σχόλια ,θα μου μάθεις;;;;;
    άντε νάνι τώρα....

  15. Εδω Πετρος(καλα οχι και τοοοοσο Πετρος)
    Η μανα σου επιθυμει τον αστρολογικο σου χαρτη αλλα τον κραταμε κρυφο αιωνες τωρα απο την προφητεια που ελεγε για την πρωτη μπεμπε-μπλογκερ που θα εσκαγε μυτη εδω στα κοντα να σωσει την μπλογκοσφαιρα απο τα...τρολ?
    Κατι τετοιο τελος παντων
    Σου τον παραδiδω και μην τον δει ανθρωπου ματι μεχρι να γινεις 18 (ημερων)γιατι θα βγαλουνε σπυρια στον κολο και ουτε η Σουντοκρεμ τους σωζει
    Τον χαρτη σου τον εχω σκαναρει απο το πρωτοτυπο που ειναι σε Αιγυπτιακο παπυρο και τον επιμεληθηκε σου λεει, Βαβυλωνιος γραφιστας τυφλος σε Ιλουστρατορ -2000, ναι ναι!!!

    http://www.freeimagehosting.net/uploads/72e9c0746a.gif

  16. KATARXIN KALHSPERA STH MOLEMO-OIKOGENEIA SAS-POS LEEI MIA PARIKIA APO MIKRO KAI APO ::: MA8ENEIS THN ALEI8IA GIA NA DOUME(KIRIE Spy KOURAGIO POU NA DEIS KAI THN DIKIA MOU 8A ZITISIS META8ESI AMESOS)

  17. χαχαχαχαχαχα

    Καλώς σας βρήκα Δεσποινίς μου!!!

  18. Καλώς ήρθες γλυκάκι...
    Το ποδαράκι δεν το συζητώ και στο προφίλ και στο ανφάς τέλειο :)